Samenwerkingen
Samenwerkingen

Samenwerkingen

Naast de standhouders van Trouwidee zijn er ook een aantal andere partijen die bijdragen aan het evenement. Deze partijen helpen ons tijdens het evenement, dragen bij aan de aankleding en uitstraling of verzorgen een onderdeel van het programma. Deze partijen verdienen wel wat extra aandacht!

Benieuwd naar de standhouders van Trouwidee? Die vind je hier!

Myrthe op je bruiloft

Op de eerste dag van Trouwidee zal Myrthe, met haar warme stem, de muziek verzorgen, met de mooiste trouwnummers voor jullie ceremonie, trouwdienst of receptie. Zit jouw favoriete nummer er niet bij? Vraag gerust een verzoeknummer aan!

Dennis de Bruijn Music

Op de tweede dag van Trouwidee zullen Jocelynn & Dennis de Bruijn de muziek verzorgen door optredens met de mooiste trouwnummers voor jullie ceremonie, trouwdienst of openingsdans! En hebben jullie een verzoeknummer? Vraag gerust en wie weet zingen en spelen zij het speciaal voor jullie!

Heikoop Bruiloftsfilms

De werkwijze van Heikoop Bruiloftsfilms kenmerkt zich door onzichtbare aanwezigheid, ontspannen communicatie en het vastleggen van mensen wie ze werkelijk zijn. Als christelijke videografen verwerken ze details, mensen en emotie in een geweldig verhaal, jullie verhaal! Dat is hun stijl en die zie je direct terug.

Hair By H

Hanna Roubous is de naam achter Hair By H. Al van jongs af aan is het haar passie om creatief te zijn met haren. Als je je bruidsjurk uit hebt gezocht, helpt Hanna je graag met het perfecte bruidskapsel. Tijdens Trouwidee kun je haar workshop 'Hoe bereid ik huid en haar voor?' volgen in de DIY-corner.

Van de Kraats Patisserie

Van de Kraats patisserie wordt gerund door Gijsbert. Hij is gespecialiseerd in het maken van desserts, gebak, maar ook bruidstaarten! Samen met het bruidspaar zoekt hij de lekkerste combinaties uit en maakt een taart die persoonlijk en passend is. Tijdens Trouwidee kun je zelfs je eigen kleine bruidstaart maken met Gijsbert!

Trouwambtenaar Rick

Rick is trouwambtenaar en kan jullie van alles vertellen over de ceremonie of jullie trouwgeloften. Tijdens Trouwidee zal Rick de inspirerende trouwceremonies begeleiden. Daarnaast kun je bij hem een workshop 'Hoe schrijf ik mijn trouwgeloften?' volgen. Dit wil je zeker niet missen!

partners

Scroll naar top