Programma
Programma

Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar informatie en inspiratie om de grote dag invulling te geven. Dan ben je bij Trouwidee aan het juiste adres! Wij bieden jullie een breed scala aan interessante partijen die jullie kunnen helpen met het organiseren van de bruiloft van je dromen.

Maar… dit is niet het enige! We organiseren dit jaar op Trouwidee ook allerlei leuke activiteiten en programma onderdelen, waar jullie inspiratie op kunnen doen, nieuwe dingen kunnen leren en concrete informatie kunnen verzamelen. Zo hebben wij een kennislokaal, waar je allerlei verschillende sessies kunt bijwonen over relevante onderwerpen omtrent het huwelijk. Je kunt nieuwe dingen leren, die je direct kunt toepassen op je bruiloft in de Workshop Corner. En wil je graag inspiratie opdoen voor je kleding? In samenwerking met grote bruidsmodezaken uit de regio organiseren we verschillende modeshows. Tot slot kun je ook nog de meest uiteenlopende hapjes en drankjes proeven in één van de verschillende catering gelegenheden. 

Ben je dus op zoek naar informatie, inspiratie, kennis en ideeën? Tijdens Trouwidee vind je het allemaal!

NB: Actuele informatie over het programma vind je op deze pagina. Wij werken er hard aan om invulling te geven aan het programma, dus houd onze website in de gaten voor nieuwe informatie. 

Scroll naar top