Jouw deelname
Jouw deelname

Wij maken jouw deelname 'Easy'

Easyfairs – de organisatie achter Trouw & Liefde – beschikt inmiddels over jarenlange ervaring op het gebied van beurzen. De kennis en ervaring van exposanten, partijen en bijbehorende communities staan bij ons altijd voorop. We denken graag met u mee over de invulling en zijn in staat om jou van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar jouw beursdeelname . Zo kan jij je compleet focussen op jouw eigen doelstellingen.

Advies op maat

Als beursorganisatie staan wij altijd tot jouw beschikking en helpen je graag met al jouw vragen voor, tijdens en na beurs. Wij kijken graag met je mee naar verschillende mogelijkheden om jouw deelname extra bijzonder te maken. Neem contact op om met ons te overleggen

Jouw Standnummer

We werken er zo hard mogelijk aan om de plattegrond en genummerde deelnemerslijst zo vroeg mogelijk te communiceren. We streven ernaar deze informatie omstreeks eind september per mail naar je te verzenden.

MY EASYFAIRS

Na jouw inschrijving als exposant van Trouw & Liefde ontvang je jouw inloggegevens voor My Easyfairs. Hier kan je extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels.

BADGES VOOR STANDHOUDERS​

De standhoudersbadges liggen voor je klaar bij de beursreceptie, waar je ze kunt ophalen. De badges zijn niet naamsgebonden en daardoor overdraagbaar bij een wisselende stand bemanning. Deze badges geven op beursdagen toegang tot het standhoudersrestaurant. Tevens krijg je 2 parkeerkaarten erbij waarmee je gedurende de beurs gratis het parkeerterrein op en af kan.