Waarom deelnemen?
Waarom deelnemen?

Deelnemen aan Trouwidee biedt jou, als standhouder, de kans om in twee dagen tijd jezelf te presenteren bij een gericht publiek; de jonge christelijke bruidsparen. 

Trouwidee is een onafhankelijk event dat voor alle leveranciers uit de branches rondom trouwen en wonen toegankelijk is. Met een breed aanbod aan standhouders is dit het grootste platform voor toekomstige bruidsparen waar zij alle informatie kunnen vinden vanaf het moment van verloving tot aan het moment van de huwelijksdag en het leven met elkaar.

Beleving staat centraal en tijdens Trouwidee heb je de kans om het toekomstige bruidspaar face to face te ontmoeten, inspireren en informeren.

Uniek Platform

Toekomstige bruidsparen zijn op zoek naar jou! Trouwidee is het event om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen binnen deze doelgroep. Tijdens het event kun je de laatste trends en ontwikkelingen laten zien, zodat het bruidspaar met nieuwe ideeën, praktische informatie en inspiratie naar huis gaat. Samen met diverse leveranciers uit de branche ontstaat er een platform waar toekomstige bruidsparen geholpen worden met de planning van hun mooiste dag. Hét event waar zintuigen worden geprikkeld en nieuwe ideeën ontstaan.

LIGGING

Evenementenhal Gorinchem in centraal gelegen, direct aan de uitvalswegen A15 en A27. De ideale plek om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten.

ONAFHANKELIJK

Een onafhankelijke organisatie die samenwerkt met alle belangrijke partijen uit de achterban. Dit resulteert in een groot bereik en uitgebreide mediacampagnes. 

NEXT LEVEL!

Next Level is de nieuwe en hypermoderne beurshal van Evenementenhal Gorinchem. Hij is recent verbouwd en compleet ingericht met mooie witte standbouw, moderne voorzieningen en een eigentijdse look & feel.
Scroll naar top