My Easyfairs
My Easyfairs

My Easyfairs is de online tool voor jou, als exposant, om jezelf te presenteren via onze kanalen. Met je persoonlijke bedrijfsprofiel genereer je voorafgaand aan de beurs extra zichtbaarheid bij onze bruidsparen. Je kunt hier ook alle belangrijke documenten vinden ter voorbereiding van je deelname. Daarnaast kun je in MyEasyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van je stand. 

Als deelnemer ontvang je van ons een e-mailbevestiging van de inschrijving voor Trouwidee met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van MyEasyfairs. Nadat je alle informatie of je organisatie hebt ingevuld, kunnen bezoekers van de website in één oogopslag kennismaken met je bedrijf. Als zij op je naam klikken, komen ze op jouw eigen bedrijfsprofiel met een uitgebreide omschrijving, een logo en de mogelijkheid om contact met je op te nemen. Zo hebben ze je voorafgaand aan het evenement al gezien en weten ze je sneller te vinden tijdens Trouwidee. 

TIP

Hoe uitgebreider je je online profiel in MyEasyfairs invult, hoe meer interessante informatie je deelt over je eigen organisatie. Zo bereik je voorafgaand aan het evenement al een interessante doelgroep. 

Handleiding

My Easyfairs is een zeer gebruiksvriendelijke tool, die werkt met een aantal stappen. Deze stappen worden heel duidelijk uitgelicht in de MyEasyfairs handleiding. Je kunt deze handleiding downloaden door op onderstaande button te klikken. 

Scroll naar top