Inspiratieceremonie tijdens Trouwidee
Inspiratieceremonie tijdens Trouwidee

Wist je dat er tijdens Trouwidee twee keer per dag een echte ceremonie plaatsvindt?

Als organisatie van Trouwidee zijn we altijd bezig met de experience. Als team proberen we te bedenken hoe we ervoor zorgen dat we een fantastisch event neerzetten, hoe we vernieuwend kunnen blijven en wat de laatste trends zijn op trouwgebied. 

Bijna al onze bezoekers zijn toekomstige bruidsparen en wat willen toekomstige bruidsparen graag zien? Juist, een kijkje in hun toekomstige huwelijksdag!

In samenwerking met een aantal partijen hebben wij dit voor jullie kunnen realiseren!
Twee keer per avond zal een stapelverliefd bruidspaar elkaar opnieuw het ja-woord geven. Jullie mogen op de eerste rij plaatsnemen en er inspiratie uitputten voor jullie eigen ceremonie. 

Laat je inspireren door de romantische ceremonie opstelling, het prachtige bloemwerk verzorgd door Bloemmijntje of de lieve woorden van Trouwambtenaar Rick. Droom weg bij de mooiste bruidskleding voor haar van Speksnijder en voor hem van Nederlof Bruidegommode. Het symbool voor eeuwige liefde, de trouwringen, worden verzorgd door juwelier van Leeuwen. Dennis en Hanna brengen harmonieuze romantiek door live muziek op de piano.

Wil jij ook een kijkje in hoe jou toekomstige huwelijksdag eruit kan zien, koop dan snel je ticket online en schuif aan op de eerste rij!

Scroll naar top