Verse Bloemen van Bloemmijntje
Verse Bloemen van Bloemmijntje

Eén van de standhouders die te vinden zal zijn op Trouwidee is Bloemmijntje. Zij verzorgt ook een deel van het prachtige bloemwerk dat je op Trouwidee ziet. Wie is zij precies? Lees het hier!

“Een enthousiaste persoonlijkheid met een positieve instelling die werkt met veel passie”, zo kun je Willemijn uit Hardinxveld-Giessendam omschrijven. Sinds september 2014 runt ze vol enthousiasme haar eigen bedrijf Bloemmijntje. Nadat zij de opleiding Bloem en Design op het Wellantcollege in Houten had afgerond, heeft ze een paar jaar fulltime in verschillende bloemenwinkels gewerkt. Wat ze daar voornamelijk miste was tijd voor aandacht. “In een winkel gaan klanten altijd voor, wat natuurlijk vanzelfsprekend is, maar daardoor blijft er weinig tijd over voor het samenstellen van een boeket.”

Nu ze haar eigen bedrijf runt, kan zij haar (werk)dag zelf verdelen: met de grootste zorgvuldigheid en in alle rust verwerkt zij de wensen van haar klanten. Keer op keer perfectie afleveren, dat is haar ultieme doel. Hoe ze dat realiseert? Aandacht is het kernwoord. Samen met de klant kijkt ze naar de verschillende opties. “Door het voeren van zo’n persoonlijk gesprek leer ik het bruidspaar achter de bestelling kennen. Dat vind ik fijn, want op die manier voel ik beter aan wat wel of niet bij diegene past”, beaamt Willemijn. Pure perfectie is volgens haar noodzakelijk; je doet je bruiloft immers niet even over. Daarom is het belangrijk dat alles perfect is.

“Al mijn bloemwerk maak ik zelf, zodat ik zelf alles letterlijk en figuurlijk in de hand houd”, lacht Willemijn, “want op die manier weet ik dat alles écht gaat zoals van tevoren is afgesproken met het bruidspaar. Samen met hen kijk ik naar alle mogelijkheden binnen hun budget. Een bruidsboeket is zelfs al mogelijk vanaf €75,-.”
Als je bruidsbloemen bij Willemijn bestelt, weet je zeker dat alles verser dan vers is. Corsages werkt ze af op de dag van de bruiloft, zodat het geheel niet slap gaat hangen.
Verder kijkt ze naar de multi-inzetbaarheid van bloemen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld eerst aan de zijkant van stoelen worden gehangen tijdens een ceremonie en later in vaasjes worden gezet op tafel. “Wel zo praktisch en zeker ook duurzaam. Je hebt ook maar één keer de kosten terwijl je de bloemen voor verschillende doeleinden inzet. Ook daarom is het zo belangrijk om het programma van het bruidspaar goed door te spreken, zodat ik mee kan denken”, vertelt Willemijn.

Kijk ook eens op Instagram: @bloemmijntje of @weddingflowers_bloemmijntje.nl

Scroll naar top