Nieuwe datum Trouwidee bekend
Nieuwe datum Trouwidee bekend

Vorige week werd bekend gemaakt dat Easyfairs Trouwidee gaat verplaatsen in verband met het coronavirus. De organisatie heeft een nieuwe datum geprikt voor de eerste editie van dit vernieuwde, christelijke trouwevent: 22 en 23 oktober 2020.

We hebben er samen met alle betrokkenen enorm naar uitgekeken en iedereen heeft bergen werk verzet om de eerste editie onder de vlag van Easyfairs tot een succes te maken. We vinden het ontzettend jammer dat we Trouwidee moeten verplaatsen, maar vanwege de overmacht en de onvoorspelbaarheid van het virus, is dit de enige oplossing. Ondanks dat de huidige situatie buiten onze macht valt, hopen we op het begrip van onze bezoekers en exposanten. We doen er alles aan om de verplaatsing naar de nieuwe datum zo soepel mogelijk te laten verlopen en proberen op korte termijn met alle betrokkenen contact op te nemen.

Verder hebben we alles-op-alles gezet om een nieuwe datum voor Trouwidee te vinden. We hebben uiteindelijk gekozen voor 22 en 23 oktober 2020. Hierdoor vindt Trouwidee gelijktijdig plaats met Familiedagen; het dagje uit voor families uit de gereformeerde gezindte. We gaan er fantastische dagen van maken tijdens de herfstvakantie en hopen een groot aantal enthousiaste bezoekers te trekken. 

Ook al vinden Familiedagen en Trouwidee gelijktijdig plaats, als organisatie willen we proberen om beide evenementen zoveel mogelijk gescheiden te houden. Zo krijgt Trouwidee een volledig eigen ruimte op Next Level – de vernieuwde bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem. Beide events krijgen hun eigen horecapunten, kennislokaal en andere voorzieningen. Hierdoor behoudt zowel Trouwidee als Familiedagen haar eigen uitstraling en bezoekers. 

Trouwidee zal op donderdag 22 en vrijdag 23 oktober tussen 15.00 en 22.00 te bezoeken zijn. 


Wil je meer weten over de verplaatsing van Trouwidee naar oktober? Bekijk dan onze Frequently Asked Questions. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vraag er niet tussenstaat. 

Scroll naar top